Deltag i et KørGrønt Kursus.

Skån miljøet for CO2-udslip.

Begræns forbrugen af dyrt brændstof.

Spar penge ved at få indsigt i at køre bil på en energibesparende måde.

Det er nemt at spare op til 20% på dit brændstofforbrug – når du ved hvordan.

Kørelærer Torben Miller er certificeret KørGrønt instruktør, der underviser dig i, hvordan du skåner miljøet for CO2-udslip og samtidig sparer penge ved at opnå et lavere brændstofforbrug.

Efter 1 times instruktion med undervisning, der fortages i bil med særligt måleudstyr, vil du som fører ofte være i stand til at spare op til 20-25% brændstof.

Dette svarer til, at hver 4. eller hver 5. tankfuld brændstof kan spares. Rummer en tank 40 liter vil der med de nuværende brændstofpriser kunne spares næsten kr. 500,- hver gang man har tanket 4 til 5 gange.

Mange bilejere med et årligt kørselsbehob på omkring 15.000 km, vil med et Kør-Grønt-Kursus kunne spare fra omkring kr. 3.000,- til kr. 6000,- årligt, blot ved at ændre lidt i kørevaner og kørestil.

KørGrønt kurset udbydes i samarbejde med Center for Grøn Transport, der hører under Trafikstyrelsen.

Efter endt kursus bliver dine resultater indrapportereet til Center for Grøn Transport, og du modtager bevis for, at du er certificeret som Kør Grønt bilist. Du kan herefter medvirke aktivt til at begrænse udledningen af CO2 i miljøet og spare penge, ved blot at ændre sine kørevaner en lille smule.